OVER ONS OPDRACHTGEVERS PROJECTEN OMGEVINGSMANAGER CONTACT MET CIVIEL TOTAAL
Wilt u weten wat Civiel Totaal voor u kan betekenen, bel dan Stefan de Kogel voor een prettige kennismaking.
Stefan de Kogel (1974) heeft in 1996 de opleiding HTS Civiele Techniek afgerond. Na ruim tien jaar werkervaring bij grote en kleine ingenieurs- bureaus startte hij in 2007 Civiel Totaal BV. Ruim vijf jaar is hij gedetacheerd geweest bij de gemeente Boskoop en Haarlem en daarna langdurig bij de gemeente Alphen aan den Rijn, Leiden en Lansingerland. In Boskoop had hij te maken wegreconstructies met de slappe bodemproblematiek en in Haarlem met politiek gevoelige projecten in het centrumgebied. In Alphen, Leiden en Lansingerland was hij betrokken bij diverse reconstructies en locatieontwikkelingen. Hierbij is goede communicatie met bewoners en overige belanghebbenden zeer belangrijk. Vanaf 2012 heeft hij zich gespecialiseerd in het ontzorgen van de opdracht- gever en wordt hij ook ingezet als omgevingsmanager voor politiek gevoelige projecten zoals o.a. het vervangen van kademuren. Samen met verschillende specialisten heeft hij een schadeprotocol opgesteld met als uitgangspunt het voorkomen van schade aan panden in de omgeving van een project.
Civiel Totaal BV Kerkweg-West 13 2742 BC Waddinxveen
T 0182 620 255 M 06 53 83 00 47 E info@civieltotaal.nl
KvK Rotterdam 53777611
CONTACT DRONE VLIEGEN
CONTACT MET CIVIEL TOTAAL Wilt u weten wat Civiel Totaal voor u kan betekenen, bel dan Stefan de Kogel voor een prettige kennis-making.
Civiel Totaal BV Kerkweg-West 13 2742 BC Waddinxveen
Stefan de Kogel (1974) heeft in 1996 de opleiding HTS Civiele Techniek afgerond. Na ruim tien jaar werkervaring bij grote en kleine ingenieursbureaus startte hij in 2007 Civiel Totaal BV. Ruim vijf jaar is hij gedetacheerd geweest bij de gemeente Boskoop en Haarlem en daarna langdurig bij de gemeente Alphen aan den Rijn, Leiden en Lansingerland. In Boskoop had hij te maken wegreconstructies met de slappe bodem- problematiek en in Haarlem met politiek gevoelige projecten in het centrumgebied. In Alphen, Leiden en Lansingerland was hij betrokken bij diverse reconstructies en locatieontwik- kelingen. Hierbij is goede communicatie met bewoners en overige belanghebbenden zeer belangrijk. Vanaf 2012 heeft hij zich gespecialiseerd in het ontzorgen van de opdrachtgever en wordt hij ook ingezet als omgevings- manager voor politiek gevoelige projecten zoals o.a. het vervangen van kademuren. Samen met verschillende specialisten heeft hij een schadeprotocol opgesteld met als uitgangspunt het voorkomen van schade aan panden in de omgeving van een project.